Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde düzenlenen 23 Nisan etkinliğinde; hasta çocuklar bayramlarını coşkuyla kutladılar.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı birimi ile 15 yıldır kesintisiz Hastane bünyesinde çalışan Gönüllü Hasta Destek Ekibi Sarı Melekler in hasta çocuklar için her yıl organize ettiği 23 Nisan etkinliği bu yıl da çok coşkulu geçti.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi A Blok 3.ncü katta düzenlenen etkinlikte; Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando takımı çocuklara ayrıcalıklı bir müzik ziyafeti sundu.

Kepez Belediyesi Tiyatrosu’nun Nasrettin Hoca ve eşi tiplemesi ise çocuklardan büyük alkış aldı. Çeşitli kuruluşların da palyaçolarla katıldığı eğlencede; çocuklar sağlık sorunlarından uzaklaşarak gönüllerince eğlenmenin keyfini çıkardılar.

Etkinlik sonunda çocuklara yaşlarına ve ilgilerine göre özenle seçilmiş çeşitli hediyeler verildi. Çocukların coşkusu ve neşesi etkinliği düzenleyenleri de mutlu etti. Antalya Laura AVM sahipleri, JCI Derneği üyeleri, Eczacıbaşı Derneği, Kepez Belediyesi ve Lösev in de hasta çocuklara yönelik armağanlar ve çeşitli ihtiyaçlara büyük ölçüde katkı sağladıkları görüldü.

“Hasta çocukları sevindirmek ve sorunlarından biraz olsun uzaklaştırmak için el birliği ile düzenlenen 23. Nisan kutlamasının geleneksel olarak her yıl kutlanmakta olduğunu belirten Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yetkilileri, çocukları mutlu etmek bizler için büyük mutluluk kaynağı, 23 Nisan etkinliği Ana Bilim Dalımızın her yıl yaptığı bir aktivitedir” şeklinde konuştular.

Sarı Melekler Başkanı Önay Köroğlu ise “23 Nisan’da hasta çocukları sevindirebilmek için herkes el ele verdi. Hastanede uzun yıllardan beri sürdürülen çocuk bayramı etkinliği her sene gelişiyor ve destek verenler artıyor. Bu da ayrıca mutlu ediyor bizleri” dedi.

Kaynak: turizmhaberleri.com