Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin geleneksel yeni yıl kutlaması hastalara büyük moral verdi. Sarı Melekler Ekibi de her zaman olduğu gibi tam kadro katıldıkları kutlamalara ayrı bir renk kattılar.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde her yıl geleneksel hale gelen yeni yıl kutlamaları; özellikle hasta çocuklar için tam bir bayram coşkusuna dönüşüyor. Hasta çocuklar ve yakınları, doktorlar, hemşireler, Tıp Fakültesi öğrencileri ve öğretim üyeleri, Gönüllü Hasta Destek ekibi-Sarı Melekler, AÜ Güzel Sanatlar Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksek Okulu öğrenciler ve öğretim üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen yeni yıl etkinliğine çeşitli kurum ve kuruluşlar da büyük destek verdiler.

Akdeniz Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen yeni yıl kutlaması 3 katta gerçekleştirildi. 17 yıldır Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde gönüllü olarak faaliyet gösteren Sarı Melekler Ekibi üyeleri; bu yıl da renkli kostümleri ile çocukların gözdesi oldular. Kanatlı Melek kostümü ile bütün çocukların ilgisini çeken Fatoş Soysüzen’in yanısıra Noel Baba kılığında sırtındaki torbadan hediyeler dağıtan Kamile Canan Öziş’de yeni yıl kutlamasının renkli kişilerindendi. Çocuklarla danseden ve hep birlikte şarkılar söyleyen Sarı Melekler; bir yılın yorgunluğunu geride bıraktılarını ifade ettiler.

Sarı Melekler Ekibi Başkanı Önay Köroğlu; “çocukların neşesini görmek, hastane ortamında onları eğlendirebilmek, moral vermek bizler için büyük mutluluk..Gönüllülük esasına dayalı olarak Hastanede 17 yıldır kesintisiz verdiğimiz bu hizmeti severek yapıyoruz. 2013 yılının herkese önce sağlık getirmesini diliyor, tüm dünyada ve ülkemizde barış, sevgi ve kardeşlik dolu bir yıl olmasını umut ediyoruz.” dedi.

Kaynak: turizmhaberleri.com