Antalya’nın önde gelen eğitim kurumlarından Çağlayan Koleji’nde; öğretmen,öğrenciler, Sarı Melekler’in katılımıyla; LÖSEV yararına 3 gün süren bir etkinlik gerçekleştirildi.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yararına Çağlayan Koleji’nde düzenlenen etkinliğe katılan, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Gönüllü Hasta Destek Ekibi- Sarı Melekler Üyesi Kamile Canan Öziş 3 gün süren etkinlikte gönüllü olarak çalıştığını ve bundan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Çağlayan Koleji öğrencilerinin hastanede yatan arkadaşları için evdeki oyuncaklarını getirdiklerini belirten Öziş;LÖSEV’in başarılı çalışmalarının toplumun herkesiminde büyük farkındalık ve hassasiyet yarattığını söyledi.

Çağlayan Koleji öğretmenlerinden Gülenay Erkoç, Gül Tong ve Ülker Çoban ın katkıları ile kurulan LOSEV Standı’na ilgi yoğun oldu. Sarı Melekler Ekibinin aktif üyelerinden Kamile Canan Öziş;

“Çocuklarımıza anlayacakları bir şekilde bu hastalığı anlatmaya çalıştım. Satın aldıkları ürünlerden gelecek gelirin hasta kardeşlerinin tedavisinde kullanılacağını söyledim. Çocuklar büyük duyarlılık gösterdiler” dedi.

Çağlayan Koleji hemşiresi Sermin Yücesir’in SARI MELEKLER’in ilk üyelerinden olduğunu ve bu oluşuma büyük emek verdiğini belirten Öziş; etkinlikle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Manevi olarak 3 güzel gün geçirdim. Bu arada çok büyük yüreklere sahip olan öğretmenler, çok sıcak bir şekilde bana yardımcı oldular. Kendilerine Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Gönüllü Hasta Destek Ekibi Sarı Melekler olarak yıllardır yaptığımız çalışmalarımızdan bahsettim. Çalışma sistemimiz, yardımlaşma yapımız, hastaların ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerimiz konusunda kendilerini bilgilendirdim. Oldukça ilgi gösterdiler ve ortak çalışmalarda neler yapılabileceğini konuştuk” dedi.

Kaynak: turizmhaberleri.com